Newweigh

Bent u op zoek naar een weegmachine? Dan kan een van onze NewWeigh lineaire wegers de oplossing zijn voor u! Er zijn verschillende soorten weegmachines op de markt die elk zijn voordelen hebben. Een lineaire weger is bijvoorbeeld geschikt voor zeer breekbare producten met een weegbereik van 0,5 gram tot 25 kilo.

CUSTOM MADE – NEWWEIGH WEGERS

De NewWeigh lineaire wegers worden compleet in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat elke lineaire weger klantspecifiek wordt aangepast. Hierdoor worden de optimale output en nauwkeurigheid behaald met een lineaire weger. Wilt u bijvoorbeeld een kleine variant weegmachine of juist een machine met een hoog weegcapaciteit? Dan zijn ozne custom made NewWeigh wegers een goede oplossing.

 

UITVOERING NEWWEIGH LINEAIRE WEGER

Alle NewWeigh wegers worden standaard uitgevoerd met:

  • Touch screen bediening met verschillende talen (o.a. Nederlands, Duits, Frans, Engels, Spaans, Zweeds en Fins) en opslag van 99 productprogramma’s
  • Robuuste RVS bouwwijze van zowel frame als contactdelen, waardoor de wegers makkelijk te reinigen zijn
  • Gebruik van hoogwaardige componenten als HBM, Sigmatek en Festo
  • Zeer nauwkeurige en volgens MID ijkwaardige weegbesturing
  • Synchronisatie met verpakkingsmachine

Wilt u meer weten over de NewWeigh lineaire weger? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

NewWeigh Kort

De korte modellen zijn geschikt voor fijnkorrelige producten, zoals; zaden, rijst, granen, wasmiddelen, granulaten, zout, etc.. Door de uitvoering met 1 trilgoot ontstaat minder stofontwikkeling en minder ontmenging.

Bekijk deze machine ►

NewWeigh Lang

De lange modellen met 4 trilgoten zijn geschikt voor grote producten zoals koek, snoep, vlees, diepvriesproduct etc.. Met de separate nadoseergoot kan een optimale nauwkeurigheid behaald worden.

Bekijk deze machine ►

NewWeigh Bandweger

De bandweger is voornamelijk geschikt voor grote doelgewichten van 5 tot 25 kg. Door het gebruik van een transportband wordt een hoge output bereikt en met het hygiënisch design gemakkelijk te reinigen.

Bekijk deze machine ►

NewWeigh FreeFlow

Voor compleet vrijstromende producten als zout en suiker is de FreeFlow de beste keuze. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van trilgoten is de bouw zeer compact, stofontwikkeling minimaal en uiterst nauwkeurig.

Bekijk deze machine ►

NewWeigh E104A

Minimaal gewicht, maximale nauwkeurigheid. De E104A weegautomaten van Newweigh zijn speciaal geschikt voor het afwegen van zeer fijne producten met een laag doelgewicht en een uiterst hoge nauwkeurigheid.

Bekijk deze machine ►

NewWeigh Specials

Vaak worden bestaande weeginstallaties vervangen, waarbij er sprake is van een vastgestelde ruimte waarbinnen de nieuwe weger geplaatst moet worden. Elke weger wordt custom-made gebouwd bij LWA.

Bekijk deze machine ►