LWA biedt passende weegoplossingen voor de food-industrie

Laurijsen Weegautomaten (LWA) is met meer dan 25 jaar ervaring een bekende en uiterst ervaren partner op het gebied van wegen van met name levensmiddelen. LWA is gespecialiseerd in het afwegen van bulk naar kleinverpakkingen. Hiervoor heeft LWA een volledige reeks wegers ontwikkeld. Zo is de ‘lange’ lineaire weger NewWeigh E43A (foto) ontworpen voor het afwegen van producten die vanwege hun stuksgewicht, afmetingen en/of producteigenschappen moeilijker door de trilgoten kunnen worden getransporteerd.

De Combimat TableTop is daarnaast een uiterst compacte 1-kops weger en zeer aantrekkelijk geprijsd. Voorzien van een volledig programmeerbare besturing met touchscreen en opslag van 90 programma’s, maakt deze weger uiterst flexibel en zeer snel reinig- en omstelbaar. Hij kan als stand-alone unit gebruikt worden voor handafvulling, maar ook aangesloten worden op een verpakkingsmachine.

De Combimat multihead wegers hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen, mede door de volledige service die vanuit Dongen gegeven wordt. Door de weegbakjes met een inhoud van 0,5 liter is deze weger uitermate geschikt voor het afwegen van kleine gewichten, waarbij te denken valt aan bijvoorbeeld 5 gram thee en 10 gram croutons.

De NewWeigh FreeFlow wegers zijn speciaal ontwikkeld voor vrijstromende goederen. Doordat er geen trilgoten worden gebruikt, is er zeer weinig stofontwikkeling en is de ‘footprint’ uitermate klein.

In samenspraak met de klant wordt altijd naar de beste oplossing gezocht en door de eigen metaalwerkplaats is LWA uiterst flexibel om de wegers dusdanig aan te passen zodat deze optimaal geschikt zijn voor de betreffende toepassing.

Bron: PackOnline december 2016lwa fachpack 1

Deel
Vorige
lwa-marc
Nieuws

LWA zoekt samen met de klant naar de beste weegoplossing

Volgende
TTC
Nieuws

LAURIJSEN WEEGAUTOMATEN NEEMT VOOR TWEEDE KEER DEEL AAN FACHPACK