LWA zoekt samen met de klant naar de beste weegoplossing

Laurijsen Weegautomaten (LWA) is met meer dan 25 jaar ervaring een zeer bekende partner voor het afwegen in lwa marcde food- en non-food industrie. Op 5 en 6 april toont LWA tijdens Empack in Den Bosch op haar stand een Combimat CM-B10 multihead weger, een NewWeigh E43A lineaire weger en een Combimat TTC weger.

De Combimat CM-B10 multihead weger is geschikt voor snelheden tot zestig porties per minuut. Voor hogere capaciteiten is er ook een 14-kops uitvoering beschikbaar. Deze wegers staan bekend vanwege de grote variëteit aan producten die hierop verwerkt kunnen worden.

De NewWeigh E43A lineaire wegers worden compleet in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat elke lineaire weger klantspecifiek wordt aangepast. Hierdoor worden de optimale output en nauwkeurigheid behaald. De lange Newweigh lineaire weger, zoals de E43A, is een hoogwaardige weegautomaat voor het wegen van producten die vanwege hun stuks gewicht, afmetingen en/of producteigenschappen moeilijker door de trilgoten kunnen worden getransporteerd.

De Combimat TTC weger is speciaal ontwikkeld als instapmodel voor de eerste stap in het automatiseren van het verpakkingsproces. Door de compactheid is hij gemakkelijk te plaatsen in iedere productieruimte en zeer snel te reinigen bij productwissels. De weger is met name geschikt voor droge, fijnkorrelige producten die zich gemakkelijk laten transporteren middels de trilgoot.

In samenspraak met de klant zoekt LWA altijd naar de beste oplossing en door de eigen metaalwerkplaats is het bedrijf uiterst flexibel om de wegers dusdanig aan te passen. U bent van harte welkom op de stand van LWA om de mogelijkheden te bespreken.

Bron: PackOnline maart 2017

Deel
Vorige
lwa-combimat-john-marc
Nieuws

LWA breidt assortiment uit met 32-kops Combimat Multihead Weger

Volgende
lwa-fachpack-1
Nieuws

LWA biedt passende weegoplossingen voor de food-industrie