×

Waarschuwing

Het formulier #6 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

NewWeigh TT: de economische oplossing van LWA

lwa macropak 1 websiteLaurijsen Weegautomaten Dongen (LWA) is al reeds 25 jaar actief in de weegwereld en kan daardoor buigen op een ruime ervaring als het aankomt op weeg- en triltechniek. Daarom is de zelf ontwikkelde productreeks NewWeigh onlangs uitgebreid met de TableTop, oftewel de TT. Dit is een uiterst compacte 1-kops weger en zeer aantrekkelijk geprijsd. Voorzien van een volledig programmeerbare besturing met touch screen en opslag van 90 programma's, maakt deze weger uiterst flexibel en zeer snel reinig- en omstelbaar. Hij kan als stand alone unit gebruikt worden voor handafvulling, maar ook aangesloten worden op een verpakkingsmachine.


lwa macropak 2 websiteOp stand 07.B139 zal de TT niet de enige nieuwe innovatie zijn, want ook showt LWA daar haar nieuwste weger, speciaal voor het afvullen van poeders en granulaten: de NewWeigh FreeFlow. Hierbij worden geen trillers gebruikt, waardoor er minder ontmenging en stofontwikkeling plaatsvindt. De grof- en fijndosering wordt gedaan middels een speciale servogestuurde productschuif, waardoor er uiterst nauwkeurig gedoseerd kan worden.

Daarnaast toont LWA 2 multiheads van haar Combimat-reeks: een 10-kops in gladde, en een 14-kops in dimple uitvoering. Deze uit China geïmporteerde wegers hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen en bieden een uiterst competitieve weegoplossing. 2010 is nu al een recordjaar voor de NewWeigh lineaire wegers die LWA zelf bouwt, welke zijn toepassingen met name vinden in de breukgevoelige producten (bv bevroren frambozen) en de bulktoepassingen (b.v. 10 kilo bevroren vis). Daarom zullen er op de Macropack een 1-kops bulkweger en een korte 2-kops voor o.a. koffiebonen staan.

lwa macropak 3 websiteMacropak 2010 – Stand B139
Voor meer informatie:
Laurijsen Weegautomaten Dongen BV
0162-318902
www.lwa.nl

Bron: PackOnline september 2010

Contactgegevens

Laurijsen WeegAutomaten
De Leest 22
5107 RC Dongen
0162 - 318 902