×

Waarschuwing

Het formulier #6 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

'Multi-succes' voor LWA

14 head groot kleinLaurijsen WeegAutomaten heeft in de VS drie Combimat CM-B14 multihead wegers voor het afwegen van snoepjes geplaatst bij Perfetti van Melle. De snoepjesfabriek heeft daarnaast nog drie van deze 14-kops multihead wegers besteld voor haar divisie in Mexico.

‘De keuze is op de Combimat’s gevallen vanwege de juiste prijs/kwaliteit verhouding en de  goede functionaliteit’, aldus John Boeren van Perfetti van Melle Nederland.
De Combimat 10- en 14-kops multihead wegers kenmerken zich volgens de leverancier door een hoge snelheid en nauwkeurigheid. Daarnaast maken de vele variaties in uitvoeringen deze multihead weger inzetbaar voor een grote keur aan verschillende producten en gewichten. De meeste toepassingen zijn voor het afvullen van consumentenverpakkingen, zoals zakken, potten, schalen, doosjes, et cetera. Naast de 10- en 14-kops machines zijn er nog kleinere en grotere multiheads te leveren. Ook zijn er verschillende uitvoeringen en opties waardoor de machines voor bijna elk gewicht en volume geschikt zijn. 

Bron: Verpakkingsmanagement december 2014

Contactgegevens

Laurijsen WeegAutomaten
De Leest 22
5107 RC Dongen
0162 - 318 902