VULMACHINE

Bent u op zoek naar een vulmachine? Onze vulmachines kennen vele toepassingen. De zelf geproduceerde vulmachines van Laurijsen WeegAutomaten zijn nauwkeurige en duurzame afvulmachines die speciaal afgesteld worden op uw eigen productieproces. U kunt kiezen uit twee verschillende soorten wegers: multiheadwegers en lineaire wegers. Met deze wegers kunt u allerlei soorten producten precies afwegen en afvullen in de door u gekozen verpakkingen. Met de weegautomaten van Laurijssen WeegAutomaten kunt u diverse soorten food afwegen maar bijvoorbeeld ook kattenbakkorrels. Hoe werkt een vulproces? Bij Multiheadwegers wordt het product via trilgootjes naar de voorraadbak getransporteerd. Vanuit hier wordt het product afgewogen en wordt tevens de beste combinatie gemaakt. Deze wordt vervolgens afgestort in een trechter naar de verpakkingsmachine.

GEBRUIKTE VULMACHINES

Bij LWA hebben we naast nieuwe vulmachines ook gebruikte vulmachines. Wij kopen deze gebruikte vulmachines over waarna onze monteurs ervoor zorgen dat ze weer in topconditie geraken waarna ze klaar zijn om uw productieproces aan te vullen. U kunt kiezen voor een nieuwe vulmachine of voor een gebruikte vulmachine. Het voordeel van een gebruikte vulmachine is de scherpe prijs. De voordelen van onze machines zijn de heldere touch screen displays, eenvoudige bediening, opslag voor 99 programma’s en synchronisatie met alle verpakkingsmachines. Een kleine greep uit de producten die afgevuld en afgewogen kunnen worden:

Granen

Granen

Koekjes

Koekjes

Visvoer

Visvoer

Koffie

Koffie

Sla

Sla

Thee

Thee

DIVERSE VULMACHINES TE KOOP

Wij hebben verschillende soorten multiheadwegers in ons assortiment. Zo zorgen wij ervoor dat we voor elk afvulproces de juiste vulmachine hebben. Twijfelt u nog of wel een vulmachine nodig heeft? Onze vakmannen leggen u graag het voordeel uit! Wilt u telefonisch advies? Klik dan hier. Graag zeggen wij wel dat een vulmachine in de meeste gevallen zorgt voor een veel efficiënter productieproces. Dit omdat een vulmachine u veel uurwerk bespaard en minder uurwerk betekend minder financiële lasten. De gebruikte afvulmachines die wij te koop hebben staan, vindt u hier. LWA beschikt over een grote hoeveelheid gebruikte afvulmachines en demomodellen die u op korte termijn tot uw beschikking kunt hebben. LWA levert ook alle benodigde randapparatuur voor uw vulmachine, zoals opvoerbanden en bunkertrillers. Wij helpen u graag aan een nieuwe vulmachine.