VULMACHINE

Een vulmachine kent vele toepassingen. De zelf geproduceerde vulmachines van Laurijsen WeegAutomaten zijn zeer nauwkeurig en erg duurzaam. In ons assortiment vindt u twee verschillende soorten wegers: lineaire wegers en multiheadwegers. Met deze weegmachines kunt u allerlei soorten producten exact afwegen en afvullen in de door u gekozen verpakking. De wegers kunnen voor u op maat gemaakt worden, zodat de machine volledig is afgestemd op uw productieproces.

Nieuwe en gebruikte vulmachines

Onze vulmachines staan bekend om de kwaliteit en duurzaamheid. Of u nu sla, thee, koffie, visvoer, koekjes, granen, frambozen, chocolade of kipfilet moet afvullen, bij Laurijsen WeegAutomaten bent u aan het juiste adres. Voor vrijwel alle soorten producten hebben wij een geschikte lineaire weger of multiheadeweger.

Granen

Granen

Koekjes

Koekjes

Visvoer

Visvoer

Koffie

Koffie

Sla

Sla

Thee

Thee

Naast nieuwe machines kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte vulmachines. Deze wegers worden door ons vakkundig gereviseerd en vervolgens bij de klant geïnstalleerd.

Vragen over de ideale weger voor uw vulproces?

Vulprocessen kunnen erg divers zijn. Daarom is het belangrijk dat u over de juiste vulmachine beschikt voor uw productieproces. Met de vulmachines van Laurijsen WeegAutomaten kunt u uw vulproces efficiënter laten verlopen. Als u niet precies weet welke machine het beste bij het afvullen van uw producten past, is het verstandig om onze specialisten om raad te vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0162 – 318 902 of een mail te sturen naar lwa@lwa.nl.