Lineaire weger

Bent u op zoek naar een weegmachine? Dan zijn onze lineaire wegers wellicht een goede optie. Graag leggen we eerst iets meer uit over onze weegmachines zodat u een goede keuze kunt maken.

Ons assortiment lineaire wegers bestaat uit verschillende varianten van verschillende merken. Aan de hand van het product en de gewenste snelheid kan bepaald worden welke weger het meest geschikt is. Mocht u twijfelen welke lineaire weger het meest geschikt is voor uw product, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Is de lineaire weger toch niet geschikt voor u? Neem dan ook eens een kijkje bij onze multiheadwegers.

Het is ook mogelijk om met uw eigen product vrijblijvend tests te draaien in onze showroom, zo kunt u zelf ervaren hoe de weger werkt.

LINEAIRE WEGER IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

We hebben verschillende lineaire wegers van drie verschillende merken in ons assortiment.

Combimat lineaire wegers

Combimat lineaire wegers zijn met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding de ideale oplossing voor bijvoorbeeld de opstartende verpakker maar ook grotere bedrijven of in uitgebreidere productielijnen komen Combimat lineaire wegers goed tot hun recht.

De TableTop lineaire weger van Combimat is net als de variant van NewWeigh een instapmodel en is bijzonder geschikt voor kleine en fijne producten. Met een overzichtelijk kleuren touch-screen met opslag voor 20 programma’s en gemakkelijk demontabele contactdelen zijn ze uiterst snel te reinigen en om te stellen naar een nieuw product.

Bekijk onze Combimat lineaire wegers

Atoma lineaire wegers

De lineaire wegers van Atoma hebben zich ruimschoots in de markt bewezen. Deze wegers werden origineel gebouwd in Duitsland en zijn het toonbeeld van de Duitse degelijkheid. De wegers van Atoma worden in onze werkplaats gereviseerd en voorzien van een nieuw besturingssysteem. Deze lineaire weger staat garant voor jarenlang betrouwbaar produceren.

Bekijk onze Atoma lineaire wegers

NewWeigh lineaire wegers

De lineaire wegers van NewWeigh zijn van hoge kwaliteit en het grote voordeel is dat ze klant specifiek kunnen worden aangepast en gebouwd. Wij leveren NewWeigh lineaire wegers in verschillende uitvoeringen, hieronder vindt u een overzicht. NewWeigh wegers worden standaard uitgevoerd met:

  • Touch screen bediening met verschillende talen en opslag van 99 productprogramma’s
  • Robuuste RVS bouwwijze van zowel frame als contactdelen
  • Gebruik van hoogwaardige componenten als HBM, Sigmatek en Festo
  • Zeer nauwkeurige en volgens MID ijkwaardige weegbesturing
  • Synchronisatie met verpakkingsmachine

Lange lineaire weger
Deze lange vulmachines zijn in het bijzonder geschikt voor moeilijk transporteerbare en zeer breekbare producten. Hierbij kan gedacht worden aan geraspte kaas, IQF frambozen enzovoort. De valhoogte van de lange lineaire weger is gering om te voorkomen dat het product beschadigt.

Bekijk onze lange lineaire wegers

Korte lineaire weger
De korte machines zijn uitermate geschikt voor fijnere producten, zoals waspoeder, koffie(bonen) en pinda’s. Door deze korte weger ontstaat er minder stofontwikkeling en daarnaast neemt de korte lineaire weger minder ruimte in beslag in uw productieruimte.

Bekijk onze korte lineaire wegers

Bandweger
De bandweger van NewWeigh is zeer geschikt om snel grote gewichten mee af te wegen. Zoals de naam al aangeeft, wordt het product bij deze weger niet over trilgoten getransporteerd, maar via een band. Door gebruik te maken van een band is de weger uiterst geschikt voor kleverige producten zoals rozijnen en chocolade. Daarbij is de NewWeigh bandweger zeer nauwkeurig en heeft hij een hoge capaciteit.

Bekijk onze bandweger

Freeflow
Voor vrij stromende goederen, zoals wasmiddel, suiker, zout, is de NewWeigh FreeFlow weger de juiste oplossing. De FreeFlow weger maakt geen gebruik van trilgoten waardoor er weinig stofontwikkeling ontstaat. De minimale productontmenging is nog een groot voordeel van de FreeFlow weger.

Bekijk onze Freeflow weger

E104A
Zeer fijne producten kunnen afgewogen worden door middel van de NewWeigh E104A. Deze zeer kleine weger kan minimale gewichten met uiterste nauwkeurigheid afwegen. Zaden, thee en rijst zijn voorbeelden van de producten die door de E104A afgewogen kunnen worden.

Bekijk onze E104A weger

Specials op maat gemaakt
Omdat de NewWeigh wegers compleet in eigen huis worden gebouwd kunnen we hierin altijd maatwerk leveren. Heeft u een speciale wens of situatie zoals bijvoorbeeld beperkte of wilt u een weger vervangen in een bestaande productielijn? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen met u naar een geschikte oplossingen kunnen zoeken.

Bekijk onze NewWeigh Specials

Lineaire weger NewWeigh E24C