Lineaire weger

Bent u op zoek naar een weegmachine? Dan zijn onze lineaire wegers wellicht een goede optie. Graag leggen we eerst iets meer uit over onze weegmachines zodat u een goede keuze kunt maken.

Ons assortiment lineaire wegers bestaat uit verschillende varianten van verschillende merken. Aan de hand van het product en de gewenste snelheid kan bepaald worden welke weger het meest geschikt is. Mocht u twijfelen welke lineaire weger het meest geschikt is voor uw product, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Is de lineaire weger toch niet geschikt voor u? Neem dan ook eens een kijkje bij onze multiheadwegers.

Het is ook mogelijk om met uw eigen product vrijblijvend tests te draaien in onze showroom, zo kunt u zelf ervaren hoe de weger werkt.

LINEAIRE WEGER IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

We hebben verschillende lineaire wegers van drie verschillende merken in ons assortiment.

Combimat lineaire wegers

Combimat lineaire wegers zijn met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding de ideale oplossing voor bijvoorbeeld de opstartende verpakker maar ook grotere bedrijven of in uitgebreidere productielijnen komen Combimat lineaire wegers goed tot hun recht.

Combimat lineaire weger

De Combimat lineaire wegers zijn met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding de ideale oplossing voor de opstartende verpakker of in het geval het budget beperkt is.

Bekijk deze machine ►


Atoma lineaire wegers

De lineaire wegers van Atoma hebben zich ruimschoots in de markt bewezen. Deze wegers werden origineel gebouwd in Duitsland en zijn het toonbeeld van de Duitse degelijkheid. De wegers van Atoma worden in onze werkplaats gereviseerd en voorzien van een nieuw besturingssysteem. Deze lineaire weger staat garant voor jarenlang betrouwbaar produceren.

Atoma lineaire weger

De Atoma lineaire weegmachines vinden een zeer brede toepassing in zowel de food als non-food industrie. Door de lage valhoogtes in de Atoma lineaire wegers worden deze veelal ingezet voor kwetsbare producten.

Bekijk deze machine ►


NewWeigh lineaire wegers

De lineaire wegers van NewWeigh zijn van hoge kwaliteit en het grote voordeel is dat ze klant specifiek kunnen worden aangepast en gebouwd. Wij leveren NewWeigh lineaire wegers in verschillende uitvoeringen, hieronder vindt u een overzicht. NewWeigh wegers worden standaard uitgevoerd met:

  • Touch screen bediening met verschillende talen en opslag van 99 productprogramma’s
  • Robuuste RVS bouwwijze van zowel frame als contactdelen
  • Gebruik van hoogwaardige componenten als HBM, Sigmatek en Festo
  • Zeer nauwkeurige en volgens MID ijkwaardige weegbesturing
  • Synchronisatie met verpakkingsmachine

Newweigh Kort

De korte modellen zijn geschikt voor fijnkorrelige producten, zoals; zaden, rijst, granen, wasmiddelen, granulaten, zout, etc.. Door de uitvoering met 1 trilgoot ontstaat minder stofontwikkeling en minder ontmenging.</p

Bekijk deze machine ►

Newweigh Lang

De lange modellen met 4 trilgoten zijn geschikt voor grote producten zoals koek, snoep, vlees, diepvriesproduct etc.. Met de separate nadoseergoot kan een optimale nauwkeurigheid behaald worden.

Bekijk deze machine ►

Newweigh Bandweger

De bandweger is voornamelijk geschikt voor grote doelgewichten van 5 tot 25 kg. Door het gebruik van een transportband wordt een hoge output bereikt en met het hygiënisch design gemakkelijk te reinigen.

Bekijk deze machine ►

Newweigh FreeFlow

Voor compleet vrijstromende producten als zout en suiker is de FreeFlow de beste keuze. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van trilgoten is de bouw zeer compact, stofontwikkeling minimaal en uiterst nauwkeurig.

Bekijk deze machine ►

NewWeigh E104A

Minimaal gewicht, maximale nauwkeurigheid. De E104A weegautomaten van Newweigh zijn speciaal geschikt voor het afwegen van zeer fijne producten met een laag doelgewicht en een uiterst hoge nauwkeurigheid.

Bekijk deze machine ►

NewWeigh Specials

Vaak worden bestaande weeginstallaties vervangen, waarbij er sprake is van een vastgestelde ruimte waarbinnen de nieuwe weger geplaatst moet worden. Elke weger wordt custom-made gebouwd bij LWA.

Bekijk deze machine ►