COMBIMAT LINEAIR

De Combimat lineaire wegers zijn met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding de ideale oplossing voor de opstartende verpakker of in het geval het budget beperkt is. Met een overzichtelijk kleuren touch-screen met opslag voor 20 programma’s en gemakkelijk demontabele contactdelen zijn ze uiterst snel te reinigen en om te stellen naar een nieuw product.

COMBIMAT LINEAIRE WEGER TOEPASSINGEN

Het inzetgebied voor multiheads is zeer divers in zowel de food als non-food industrie:

Thee

Thee

Koffie

Koffie

Rijst

Rijst

Zaden

Zaden

Mestkorrels

Mestkorrels

Hagelslag

Hagelslag

Granen

Granen

Petfood

Petfood

Muesli

Muesli

Popcorn

Popcorn

Croutons

Croutons

Noten

Noten

WERKING VAN DE COMBIMAT LINEAIRE WEGER

Bij de lineaire vulunits wordt het product vanuit de centrale bunker middels de trilgoot naar de weegbak getransporteerd. Deze cyclus wordt onderverdeeld in 3 fases met verschillende trilsterktes om zodoende tot een optimale productflow te komen. Aan het uiteinde van de goot wordt middels een pneumatische klep de productstroom richting het einde van de weegcylus, verkleind om zodoende een optimale nauwkeurigheid te behalen.

UITVOERING EN OPTIES

Alle lineaire wegers zijn uitgevoerd in RVS en modulair opgebouwd. Zonder gereedschap kunnen alle contactdelen afgenomen worden en de compacte bouwmaat zorgt ervoor dat ze makkelijk in de productieruimte geplaatst kunnen worden. Uiteraard zijn de synchronisatie signalen aanwezig om in combinatie met een automatische verpakkingsmachine et werken, maar optioneel is het ook mogelijk de weger semi-automatisch af te laten werpen middels een voetpedaal. Tevens wordt middels een sensor het niveau in de bunker bewaakt en een signaal vrij gegeven wanneer er product toegevoerd dient te worden.

BESTURING

De bediening gebeurt volledig via een overzichtelijk 7″ kleuren touch screen met opslag voor 20 programma’s. De uitgebreide software is voorzien van onder andere weegfilters, passwordbewaking en standaard uitgevoerd met verschillende talen (o.a. Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans)

SPECIFICATIES

MAXIMAAL GEWICHT (GRAM)

AANTAL WEEGKOPPEN

MAXIMAAL VOLUME PORTIE (LITERS)

SNELHEID (WEGINGEN PER MINUUT)

TTC bekijk foto
3.000 1 4 15
CM-L2 bekijk foto
3.000 2 4 30
CM-L4S bekijk foto
100 4 0,5 60