NEWWEIGH E104A

Minimaal gewicht, maximale nauwkeurigheid. De E104A weegautomaten van Newweigh zijn speciaal geschikt voor het afwegen van zeer fijne producten met een laag doelgewicht en een uiterst hoge nauwkeurigheid. Met het 80 cc weegbakje kunnen zelfs gewichten van 0,5 gram behaald worden en de loadcell met een uitlezing van 0,02 gram bent u verzekerd van een minimale product give-away.

E104A TOEPASSINGEN

De Newweigh E104A weegautomaat is een hoogwaardige weegautomaat voor alle vrij-stromende stortgoederen zoals thee, rijst, zaden, wasmiddelen, kunstmest, granen, voeders, kunststof granulaten, korrels enz.

Zout

Zout

Zaden

Zaden

Müesli

Müesli

Rijst

Rijst

Kattenbakvulling

Kattenbakvulling

Waspoeder

Waspoeder

 
Kraaltjes

Kraaltjes

Thee

Thee

Gemalen koffie

Gemalen koffie

Koffiebonen

Koffiebonen

Hagelslag

Hagelslag

Discodip

Discodip

 
 

WERKING VAN DE NEWWEIGH E104A

Het product wordt vanuit de voorraadbunker (met productschuif waarmee de laagdikte wordt bepaald) door een trilgoot naar de weegbak gedoseerd. De trilsterkte in 2 trajecten (grof en fijn) en gewichtsinstelling geschiedt door middel van een touch-screen, en kan per programma opgeslagen worden. Alle Newweigh weegautomaten beschikken over een automatische regeling, die zich tijdens het doseerproces optimaliseert, en reageert op eventuele schommelingen in de producttoevoer of -samenstelling. Daardoor wordt een bijzonder hoge én constante nauwkeurigheid behaald, tot wel 0,1%.

UITVOERING

Alle met het product in aanraking komende delen van RVS 304 (finish 2B). Op verzoek is zelfs uitvoering in RVS 316 mogelijk.

 

BESTURING

Alle Newweigh machines beschikken over een breed toegepaste hoogwaardige, eenvoudig te bedienen en volledig programmeerbare besturing door middel van een IPC met kleuren touch-screen met duidelijke teksten. Opslag van 90 programma’s, waardoor snel van product gewisseld kan worden. Tevens kan de weger als stand-alone unit werken, maar kan ook op iedere automatische verpakkingsmachine worden aangesloten.