Zakkenvulmachine

Bent u op zoek naar een machine om uw productie proces te stroomlijnen doormiddel van een zakkenvulmachine? Dan bent u bij LWA aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende soorten zakkenvulmachines waarmee u grote hoeveelheden producten gemakkelijk, snel en volledig automatisch in zakken kan laten vullen. Dit is bijvoorbeeld handig als uw productieproces poeders, zaden, kruiden of andere producten van verschillende soorten formaten.

Verschillende soorten zakkenvulmachines

Bij LWA beschikken we over verschillende soorten zakkenvulmachines:

  1. Lineaire zakkenvulmachine
  2. Multihead zakkenvulmachine
  3. Zakkenvulmachine gebruikt
Granen

Granen

Koekjes

Koekjes

Visvoer

Visvoer

Koffie

Koffie

Sla

Sla

Thee

Thee

Lineaire zakkenvulmachines

Onze lineaire zakkenvulmachines zijn ideaal voor het wegen en vullen van verschillende soorten producten. Voornamelijk breekbare producten zijn ideaal voor lineaire zakkenvulmachines. Denk hierbij aan producten zoals bijvoorbeeld IQF frambozen, koekjes maar ook suiker, zaden, waspoeder en nog veel meer andere soorten producten. Voor ieder productie systeem is er wel een zakkenvulmachine passend. Zo worden bijvoorbeeld korte lineaire zakkenvulmachines voornamelijk gebruikt voor fijnkorrelige producten en lange lineaire wegers voor meer breekbare producten. Bekijk ons volledige assortiment van lineaire zakkenvulmachines om te zien welke zakkenvulmachine bij uw productieproces past.

Multihead zakkenvulmachines

Onze multihead zakkenvulmachines zijn ideaal voor het nauwkeurig vullen van zakken op hoge snelheid. Doordat er verschillende uitvoeringen en variaties van aanwezig zijn, is er altijd een multihead zakkenvulmachine die bij uw productieproces en product past. De verschillende soorten producten die gevuld kunnen worden vallen tussen de 2 en 3000 gram. Bekijk hier ons volledige assortiment van multihead zakkenvulmachines om te zien welke bij u past.

Zakkenvulmachine gebruikt

Naast de lineaire- en multihead zakkenvulmachines reviseren wij ook reeds gebruikte zakkenvulmachines. Zo worden Atoma machines volledig in onze werkplaats gereviseerd, zodat er opnieuw gebruik van gemaakt kan worden. Bekijk hier ons brede assortiment aan gebruikte zakkenvulmachines.

Contact

Bent u enthousiast geworden en wilt u advies op maat voor uw product? Neem dan contact op met ons. U kunt ons telefonisch bereiken via 0162 – 318 902 of via de mail: lwa@lwa.nl. Wij denken graag mee over de beste persoonlijke oplossing voor u!