Afvulmachines

Afvulmachines zijn geschikt voor een groot aantal doeleinden. Welke vulmachine u precies nodig heeft, is afhankelijk van verschillende factoren. Welk product wilt u afvullen? Hoe wilt u dat dit gewogen wordt? Wat is het aantal gewenste wegingen per minuut? Dit zijn enkele vragen die beantwoord moeten worden om te kunnen bepalen welke afvulmachine voor u het meest geschikt is.

Onze weegautomaten zijn uitermate geschikt in de food industrie, maar ook om verschillende andere producten af te wegen. Denk hierbij aan schroeven, houtskool, zand en enzovoort. Voor welke toepassing u een afvulmachine ook nodig heeft, bij Laurijsen WeegAutomaten bent u aan het juiste adres. Wij hebben diverse vulmachines op voorraad en kunnen een machine desgewenst volledig op maat ontwerpen.

Vulmachines, snel en nauwkeurig

Laurijsen WeegAutomaten is gespecialiseerd in snelle, zeer nauwkeurige en duurzame vulmachines voor uw bedrijf. In ons aanbod vindt u verschillende soorten machines, waaronder:

  • Lineaire wegers: geschikt voor het wegen en afvullen van allerlei soorten producten. Denk bijvoorbeeld aan geraspte kaas, frambozen, waspoeder, pinda’s, rijst, kraaltjes, chocolade, suiker, thee en zaden.
  • Multihead wegers: geschikt voor het wegen en afvullen van diverse soorten producten. Voorbeelden hiervan zijn koffie, sla, koekjes, visvoer, cherrytomaten, radijsjes, snoep, snacks, kipfilet, croutons en popcorn.
Granen

Granen

Koekjes

Koekjes

Visvoer

Visvoer

Koffie

Koffie

Sla

Sla

Thee

Thee

Met een multihead weger of een lineaire weger kunt u producten zeer nauwkeurig afwegen en afvullen in de gekozen verpakking. Voor elk soort afvulproces hebben wij de juiste afvulmachine in huis. Een lineaire weger kunnen wij voor vrijwel iedere soort toepassing op maat maken.

Gebruikte afvulmachine

Naast nieuwe vulmachines heeft Laurijsen WeegAutomaten ook een breed aanbod aan gebruikte afvulmachines. De gebruikte wegers worden in onze werkplaats volledig gereviseerd en daarna bij de klant geïnstalleerd. 

Meer weten over efficiënter werken?

De weegmachines van Laurijsen WeegAutomaten zorgen ervoor dat u sneller en efficiënter kunt afvullen dan ooit tevoren. Heeft u interesse in een vulmachine? Of wilt u meer weten over mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0162 – 318 902 of via de mail: lwa@lwa.nl. Wij denken graag mee over de beste persoonlijke oplossing voor u!