Afvulmachines

Met een afvulmachine is het mogelijk om snel en nauwkeurig producten af te wegen. Binnen het assortiment van LWA hebben wij verschillende soorten afvulmachines voor verschillende producten.

Variatie aan afvulmachines

Een afvulmachine is een belangrijke schakel bij het wegen van een product, denk hierbij bijvoorbeeld aan producten in de voedingsindustrie. Met behulp van afvulmachines kan het product gemakkelijk afgewogen worden. Door middel van een verpakkingsmachine of door middel van handafvulling worden de producten vervolgens verpakt. Maar ook voor producten buiten de voedingsindustrie is onze afvulmachine te gebruiken. Denk hierbij aan schroeven, houtskool, zand en nog veel meer. Lees hieronder meer over de verschillende wegers waarmee wij uw productieproces kunnen ondersteunen.

Snel en nauwkeurig

De afvulmachines van Laurijsen WeegAutomaten zijn gespecialiseerd in het snel en nauwkeurig afvullen van uw producten. De keuze van onze weger hangt af van het soort product en de snelheid waarmee er gemeten wordt. Wij maken bij het afvullen van processen onderscheid tussen twee verschillende wegers.

  1. Lineaire wegers
  2. Multihead wegers

Granen

Granen

Koekjes

Koekjes

Visvoer

Visvoer

Koffie

Koffie

Sla

Sla

Thee

Thee

Lineaire wegers

Onze lineaire wegers zijn ideaal voor het afvullen van verschillende soorten (breekbare) producten. Binnen deze categorie vallen bijvoorbeeld producten als geraspte kaas, waspoeder, suiker, zaden en nog veel meer. Bekijk hier ons assortiment aan lineaire wegers en kijk of ze passen binnen uw productieproces.  Er zijn verschillende wegers voor verschillende productie systemen. Zo zijn de lange lineaire wegers voor breekbare producten zoals snoepjes, fruit en dergelijke. Onze korte lineaire wegers zijn meer geschikt voor fijnkorrelige producten zoals bijvoorbeeld waspoeder, kruiden, zaden en nog veel meer.

Multihead wegers

De Combimat 10- en 14-kops multihead wegers kenmerken zich door een hoge snelheid, nauwkeurigheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast maken de vele variaties in uitvoeringen de multihead inzetbaar voor een grote keur aan verschillende producten en gewichten. De meeste toepassingen zijn voor het afvullen van consumenten verpakkingen zoals zakken, potten, schalen, doosjes etc. van 2 – 1000 gram.

Tweedehands afvulmachine

Naast de lineaire wegers en multihead wegers maakt Laurijsen WeegAutomaten ook gebruik van tweedehands afvulmachines. Zo worden Atoma’s, NewWeighs en Combinats hergebruikt. Daarnaast worden de Atoma’s in onze werkplaats volledig gereviseerd zodat u er opnieuw gebruik van kan maken. Bekijk hier ons brede assortiment aan tweedehands afvulmachines.

Contact

Bent u enthousiast geworden en wilt u advies op maat voor uw product? Neem dan contact op met ons. U kunt ons telefonisch bereiken via 0162 – 318 902 of via de mail: lwa@lwa.nl. Wij denken graag mee over de beste persoonlijke oplossing voor u!