Afvulmachines

Een afvulmachine weegt de juiste hoeveelheid van een product af. Een afvulmachine is een essentieel component in een productielijn en het is belangrijk dat deze goed en nauwkeurig functioneren. Daarvoor bent u bij LWA aan het juiste adres.

We hebben verschillende soorten afvulmachines in ons assortiment. Hoewel onze afvulmachines geschikt zijn voor een groot aantal doeleinde is het wel belangrijk dat u de juiste kiest. De juiste afvulmachine voor u hangt af van een aantal factoren. Hieronder gaan we in op een aantal van deze vragen.

Verschillende producten, verschillende soorten vulmachines

Welk product wilt u afvullen? Dit is één van de belangrijkste vragen waar rekening mee gehouden dient te worden bij de aanschaf van een afvulmachine. Onze weegautomaten zijn uitermate geschikt in de food industrie, maar ook om verschillende andere producten af te wegen. Denk hierbij aan schroeven, houtskool, zand enzovoort. Voor welke toepassing u een afvulmachine ook nodig heeft, Laurijsen WeegAutomaten helpt u graag verder. Wij hebben diverse afvulmachines op voorraad en kunnen een machine desgewenst volledig op maat ontwerpen.

Hoe wilt u dat uw producten gewogen worden?

In ons assortiment hebben we verschillende wegers. De meest geschikte weger is afhankelijk van het product en hoe het gewogen dient te worden. Daarnaast kan ook de snelheid van de weegmachine een factor zijn in uw productielijn. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Afvulmachines, snel en nauwkeurig

Laurijsen WeegAutomaten is gespecialiseerd in snelle, zeer nauwkeurige en duurzame afvulmachines voor uw bedrijf. Met onze machines kunt u veel verschillende producten wegen en afvullen. We hebben in ons assortiment twee typen wegers, de lineaire weger en de multihead weger. Deze twee typen komen vervolgens weer in verschillende varianten en van verschillende merken.

Granen

Granen

Koekjes

Koekjes

Visvoer

Visvoer

Koffie

Koffie

Sla

Sla

Thee

Thee

Lineaire wegers

Deze zijn geschikt voor het wegen en afvullen van allerlei soorten (breekbare) producten. Denk bijvoorbeeld aan geraspte kaas, IQF frambozen, waspoeder, pinda’s, rijst, kraaltjes, chocolade, suiker, thee en zaden.

Multihead wegers

Deze wegers zijn ook geschikt voor het wegen en afvullen van diverse soorten producten. Voorbeelden hiervan zijn koffiebonen, sla, koekjes, visvoer, cherrytomaten, radijsjes, snoep, snacks, IQF kipfilet, croutons en popcorn.

Gebruikte afvulmachine

Naast nieuwe afvulmachines heeft Laurijsen WeegAutomaten ook een breed aanbod aan gebruikte afvulmachines. De gebruikte wegers worden in onze werkplaats volledig gereviseerd en daarna bij de klant geïnstalleerd. 

Efficiënter werken met een vulmachine

De afvulmachines van Laurijsen WeegAutomaten zorgen ervoor dat u sneller en efficiënter kunt afvullen dan ooit tevoren. Heeft u interesse in een afvulmachine? Of wilt u meer weten over mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0162 – 318 902 of via de mail: lwa@lwa.nl. Wij denken graag mee over de beste persoonlijke oplossing voor u!