NEMESIS CHECKWEGER | S-REEKS

Nemesis S-reeks checkwegers zijn niet alleen snel, maar voldoen tevens aan de strenge eisen van de farmaceutische industrie, waaronder de GMP-richtlijnen. Vraag vrijblijvend informatie aan over onze Nemesis S-Reeks checkweger of bekijk onze checkweger pagina voor de overige modellen.

TOEPASSINGEN VAN DE S-REEKS CHECKWEGER

De checkwegers uit de S-reeks zijn geschikt voor het wegen van een groot aantal producten binnen zowel de farmaceutische industrie als daarbuiten, zoals blisterverpakkingen pillen en capsules, verpakkingen met teststrips voor het bepalen van de bloedsuikerwaarde en oogspoelflesjes. Maar ook voor zakjes moeren en boutjes, enkel verpakte koekjes, lange en smalle flesjes met inhoud van al dan niet chemische oorsprong, spuitbusjes met aerosol en zakjes snoepgoed.

Ampule

Ampule

Blikje pepermunt

Blikje pepermunt

Blister ampules

Blister ampules

Blisterverpakking keelsnoepjes

Blisterverpakking keelsnoepjes

Flesje make-up

Flesje make-up

Flesje parfum

Flesje parfum

 

Flesje vaccin

Flesje vaccin

Flesje

Flesje

Kauwgom

Kauwgom

Lippenstift

Lippenstift

Neusspray met doosje

Neusspray met doosje

Pillen

Pillen

 

VOORDELEN VAN DE S-REEKS CHECKWEGER

S-Checkweigher

Zoekt u een zeer nauwkeurige oplossing om producten op gewicht te controleren die voldoet aan de strenge GMP-richtlijnen, kies dan voor een checkweger uit de Nemesis S-reeks. Alle wegers uit deze reeks zijn uiterst betrouwbaar dankzij de kwalitatief hoogwaardige materialen waaruit deze zijn opgebouwd; de onderhoudskosten blijven dan ook tot een minimum beperkt.

Alle wegers uit deze reeks zijn MID en OIML R51-gecertificeerd, terwijl Nemesis als fabrikant ISO 9001 is gecertificeerd.

WERKING EN BESTURING

Een transportband zorgt ervoor dat de producten door de weegsectie worden getransporteerd. Daar worden deze gecontroleerd op gewicht. Producten die aan de door u ingestelde gewichtscriteria voldoen, worden verder getransporteerd naar de uitvoerzijde. Producten die niet voldoen aan de gewichtscriteria worden zijdelings uit de productstroom verwijderd richting een kunststof en roestvrij stalen ‘afkeur’-opvangbak. Een fotocel geeft een signaal aan de besturing zodra de opvangbak vol is.

Voor de bediening heeft u de beschikking over een 7 of 10 inch touchscreen al naar gelang de uitvoering, terwijl voor rapportage een printer is geïntegreerd. De innovatieve Nemesis EasyWeigh®-technologie, gebaseerd op een dynamisch weegalgoritme, zorgt ervoor dat geen kalibratie of inleren op product vereist is. Hierdoor kunt u niet alleen super snel aan de slag, maar ook binnen slechts enkele seconden wisselen van product.

UITVOERINGEN EN OPTIES

De checkwegers uit de S-reeks zijn leverbaar in diverse configuraties, variërend van 3 tot 6 banden in een breedte van 45 tot 160 mm en een lengte van 150 tot 350 mm. De weegcapaciteit bedraagt al naar gelang de uitvoering minimaal 1 g en maximaal 600 g. De weegnauwkeurigheid is bij alle uitvoeringen groter dan +/- 0,005 g. De bandsnelheid bedraagt maximaal 120 m/min, goed voor zo’n 600 producten per minuut.

Voor de uitvoer van producten die niet aan de ingestelde gewichtscriteria voldoen, kunt u kiezen uit een pneumatisch bediende zijuitvoer, een highspeed pneumatische uitvoer, een uitvoer met enkele of dubbele luchtblaasmond of een kantelplaat. Standaard worden de wegers gebouwd volgens IP54, beschermd tegen binnendringen van stof en plenswaterdicht; optioneel kunnen deze ook worden geleverd volgens IP65, stofvrij en sproeiwaterdicht. U beschikt zo altijd over een checkweger die optimaal aansluit op uw bedrijfsomgeving.