CHECKWEGER

Bent u opzoek naar een checkweger, ook wel controle weger genoemd? Dan bent u bij Laurijsen WeegAutomaten aan het juiste adres. Onze checkwegers controleren uw producten nauwkeurig en snel op gewicht. Wanneer het product niet het juiste gewicht bevat zal deze uit de productielijn worden verwijderd in een opvangbak. Met een controle weger van LWA bent u gegarandeerd van producten met het juiste gewicht.

Hoe werkt een checkweigher

Een checkweigher is voorzien van een transportband die de producten naar de invoerzijde en de weegsectie transporteert. Daar worden de producten gecontroleerd op gewicht. Voorafgaand stelt u zelf de gewichtscriteria in en wanneer de producten hieraan voldoen worden ze verder getransporteerd. De gewichtscriteria bestaan vaak uit een doelgewicht of minimum- en maximum gewicht. Wanneer het product niet voldoet aan de gewichtscriteria wordt het zijdelings uit de productstroom verwijderd. Dit product wordt opgevangen in een opvangbak. Zie ook onderstaande video voor hoe een checkweigher te werk gaat.

Onze Checkwegers

In ons assortiment hebben we checkwegers van het merk Nemesis, lees hier alles over dit merk.

Nemesis-checkweighers | C-reeks

Zoekt u een compacte, nauwkeurige en kosteneffectieve oplossing om producten op gewicht te controleren, kies dan voor een van de Nemesis-checkweighers uit de C-reeks. Deze wegers zijn uiterst betrouwbaar.

Bekijk onze Nemeses Checkweigher | C-reeks