Vulmachines

Een vulmachine zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid van een product afgewogen wordt. Voor een gestroomlijnd productieproces is een vulmachine van essentieel belang en het is belangrijk dat deze goed en nauwkeurig functioneren. Daarvoor bent u bij LWA aan het juiste adres.

Bij LWA hebben we diverse soorten vulmachines in ons assortiment. De vulmachines zijn voor diverse productielijnen in te zetten. Toch is het belangrijk dat u de juiste vulmachine kiest die aansluit bij uw wensen en eisen. De juiste vulmachine voor u hangt af van een aantal factoren. Hieronder gaan we in op een aantal van deze vragen.

Vulmachines voor verschillende soorten producten

De belangrijkste vraag die u vooraf moet stellen: Welk product ga ik afvullen? Bij Laurijsen WeegAutomaten adviseren we u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze weegautomaten zijn uitermate geschikt voor de voedselindustrie, maar ook goed in te zetten om andere producten te wegen. Dit kan zeer uiteenlopend zijn. Denk aan schroeven, zand, houtskool enzovoort. Wij hebben diverse afvulmachines op voorraad en kunnen een machine desgewenst volledig op maat ontwerpen.

Keuze van een vulmachine hangt af van de manier van wegen

De keuze voor de meest geschikte weger hangt af van het product en hoe dit gewogen dient te worden. In ons assortiment bieden wij wegers aan die op veel verschillende manieren de producten kunnen wegen. Ook de snelheid van het afvullen in de productielijn kan een belangrijke rol spelen. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

De vulmachines zijn zeer nauwkeurig

Laurijsen WeegAutomaten is gespecialiseerd in snelle, zeer nauwkeurige en duurzame vulmachines voor uw bedrijf. Wij bieden u twee typen wegers. De Lineaire weger en de Multihead weger. Deze twee typen zijn vervolgens in diverse varianten en merken te verkrijgen. Zo kunnen we u altijd een vulmachine op maat bieden.

Granen

Granen

Koekjes

Koekjes

Visvoer

Visvoer

Koffie

Koffie

Sla

Sla

Thee

Thee

Lineaire wegers

De Lineaire wegers zijn geschikt voor het wegen en afvullen van allerlei soorten (breekbare) producten. Denk bijvoorbeeld aan geraspte kaas, suiker, IQF frambozen, pinda’s, rijst, kraaltjes, waspoeder, chocolade, thee en zaden.

Multihead wegers

Deze wegers zijn ook geschikt voor het wegen en afvullen van diverse soorten producten. Voorbeelden hiervan zijn koffiebonen, sla, koekjes, visvoer, cherrytomaten, radijsjes, snoep, snacks, IQF kipfilet, croutons en popcorn.

Tweedehands vulmachine

Naast nieuwe vulmachines heeft Laurijsen WeegAutomaten ook een breed aanbod aan tweedehands vulmachines. De gebruikte wegers worden in onze werkplaats volledig gereviseerd en daarna bij de klant geïnstalleerd.

Werk efficiënter met een vulmachine van Laurijsen WeegAutomaten

De vulmachines van Laurijsen WeegAutomaten zorgen ervoor dat u sneller en efficiënter kunt afvullen dan ooit tevoren. Wilt u meer weten over mogelijkheden of heeft u interesse in een vulmachine? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0162 – 318 902 of via de mail: lwa@lwa.nl. Wij denken graag mee over de beste persoonlijke oplossing voor u!