BREDE RANGE WEEGMACHINES OP EMPACK ‘S-HERTOGENBOSCH

Laurijsen WeegAutomaten (LWA), dat voor de 11e keer deelneemt aan de Empack ’s-Hertogenbosch, showt op de verpakkingsbeurs een greep uit haar uitgebreide range aan weegmachines, waaronder de NewWeigh E43A. Deze volledig RVS machine is een echte all-rounder en inzetbaar voor zowel droge toepassingen (onder andere snoep, koek, nootjes) als de natte en diepvriesindustrie (groenten, vlees, vis). Met een uitgebreid scala aan opties wordt deze weger volledig op klantenspecificatie gebouwd.

Op de stand van LWA is ook de TableTop te aanschouwen. De TT is een uiterst compacte 1-kops weger en volgens LWA aantrekkelijk geprijsd. Voorzien van een volledig programmeerbare besturing met touch screen en opslag van 90 programma’s, maakt deze weger uiterst flexibel en zeer snel reinig- en omstelbaar. Hij kan als stand alone unit gebruikt worden voor handafvulling, maar ook aangesloten worden op een verpakkingsmachine.

Ook het merk Combimat is vertegenwoordigd op de stand van LWA met een 10 kops-multihead mini weegmachine. De Combimat machines hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen, mede door de volledige service die vanuit Dongen gegeven wordt. Door de 0,5l weegbakjes is deze weger geschikt voor het afwegen van kleine gewichten, zoals 5 gram thee en 10 gram croutons.

Bron: Verpakkingsmanagement februari 2015

Deel
Vorige
JW-AX1-2-1_website
Nieuws

COMBIMAT TTC WEEGAUTOMAAT

Volgende
JW-A10S_website
Nieuws

LWA neemt voor de 11e keer deel aan de Empack Den Bosch