LAURIJSEN WEEGAUTOMATEN NEEMT VOOR EERSTE KEER DEEL AAN FACHPACK

Op de Fachpack showt LWA een greep uit haar uitgebreide range aan weegmachines, waaronder de Atoma E233A. Deze van oorsprong Duitse lineaire wegers hebben hun sporen ruimschoots verdiend in zowel de food als non-food industrie. Hoewel de originele modulaire besturing van Atoma zeer goed functioneert, kiezen veel klanten ervoor om de weger om te laten bouwen. De originele Atoma weegcel wordt vervangen door een digitale loadcell en tevens worden de Atoma printplaten vervangen door de ijkwaardige NewWeigh besturing. De bediening via Touch screen inclusief opslag van programma’s vergroot in grote mate het bedieningsgemak van de weegmachine.

Op de stand van LWA is ook de Combimat TableTop te aanschouwen. De Combimat TableTop is een uiterst compacte 1-kops weger en zeer aantrekkelijk geprijsd. Voorzien van een volledig programmeerbare besturing met Touch screen en opslag van 90 programma’s, maakt deze weger uiterst flexibel en zeer snel reinig- en omstelbaar. Hij kan als stand alone unit gebruikt worden voor handafvulling, maar ook aangesloten worden op een verpakkingsmachine.

Daarnaast is ook een 10 kops-multihead mini weegmachine te bekijken. De Combimat machines hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen, mede door de volledige service die vanuit Dongen gegeven wordt. Door de 0,5 liter weegbakjes is deze weger uitermate geschikt voor het afwegen van kleine gewichten, waarbij te denken valt aan bijvoorbeeld 5 gram thee en 10 gram croutons.

Last but not least zal ook de kleinste NewWeigh weger zijn opwachting maken. Klein van formaat, maar groots qua nauwkeurigheid. Met een uitlezing van 0,02 gram en 80 cc weegbak, is de E104A de perfecte weger voor bijvoorbeeld zaden.

Bron: PackOnline september 2015

Deel
Vorige
JW-AX1-2-1_website
Nieuws

UW VERPAKKINGSPROCES AUTOMATISEREN?

Volgende
660fcd847d03d6dd128cb25282c96ad44bbf5421
Nieuws

SNEL EN NAUWKEURIG WEGEN: NEWWEIGH BANDWEGER