LWA OP MACROPAK: KLEIN IS FIJN

Reeds 25 jaar is Laurijsen Weegautomaten Dongen een uiterst bekende naam op het gebied van wegen van met name levensmiddelen. Op de Macropak toont LWA haar nieuwe Combimat CM-B10 S multihead weger. Deze is met 0,5 liter weegbakjes speciaal geschikt voor het afwegen van kleine doelgewichten en door zijn zeer compacte bouw (met een footprint van 800 x 800 mm) gemakkelijk te plaatsen in uw verpakkingslijn.

Speciaal voor het afwegen van hele kleine gewichten, heeft LWA de NewWeigh E104A ontwikkeld, welke zijn primeur heeft tijdens Macropak. Dit is een uiterst nauwkeurige 1-kops lineaire weger voor bijvoorbeeld zaadgoed met een weegbereik van 0, 5 tot 50 gram en een maximaal volume van 50 cc.

Met name voor breukgevoelige producten (bijvoorbeeld koek en frambozen) en bulktoepassingen heeft LWA een volledige reeks lineaire wegers ontwikkeld. NewWeigh kenmerkt zich door de volledige RVS bouw, programmeerbare besturing middels touch-screen en heeft de MID-toelating, waardoor deze geijkt kan worden voor afvullen onder minimum gewicht.
Op de Macropak toont LWA tevens het instapmodel: de NewWeigh TT, oftewel TableTop. Deze 1-kops lineaire weger is specifiek geschikt voor korte runs in semi-automatische opstelling, al kan hij natuurlijk ook aan een verpakkingsmachine gekoppeld worden.

Macropak 2012 – Hal 7 – Stand C063
Kijk voor meer informatie op www.lwa.nl of stuur een e-mail naar

Bron: PackOnline september 2012

Deel
Vorige
lwa-empack-collage_website
Nieuws

LWA OP EMPACK BRUSSEL: “TOGETHER WE INNOVATE BETTER!”

Volgende
JW-A10S_website
Nieuws

COMPACTE MEERKOPSWEGER VOOR KLEINE GEWICHTEN