‘MULTI-SUCCES’ VOOR LWA

Laurijsen WeegAutomaten heeft in de VS drie Combimat CM-B14 multihead wegers voor het afwegen van snoepjes geplaatst bij Perfetti van Melle. De snoepjesfabriek heeft daarnaast nog drie van deze 14-kops multihead wegers besteld voor haar divisie in Mexico.

‘De keuze is op de Combimat’s gevallen vanwege de juiste prijs/kwaliteit verhouding en de  goede functionaliteit’, aldus John Boeren van Perfetti van Melle Nederland.
De Combimat 10- en 14-kops multihead wegers kenmerken zich volgens de leverancier door een hoge snelheid en nauwkeurigheid. Daarnaast maken de vele variaties in uitvoeringen deze multihead weger inzetbaar voor een grote keur aan verschillende producten en gewichten. De meeste toepassingen zijn voor het afvullen van consumentenverpakkingen, zoals zakken, potten, schalen, doosjes, et cetera. Naast de 10- en 14-kops machines zijn er nog kleinere en grotere multiheads te leveren. Ook zijn er verschillende uitvoeringen en opties waardoor de machines voor bijna elk gewicht en volume geschikt zijn.

Bron: Verpakkingsmanagement december 2014

Deel
Vorige
24-C-Render3_website
Nieuws

LANGE WEGERS LWA IDEAAL VOOR AFWEGEN MOEILIJKE PRODUCTEN

Volgende
lwa-besturing_website
Nieuws

LWA BOUWT LINEAIRE WEGERS OM NAAR IJKWAARDIGE NEWWEIGH BESTURING