TRAMPER TECHNOLOGY LEVERT TWEEDE TRAYSEALLIJN AAN ALLGRO

Eind 2014 heeft het Belgische Allgro de overstap gemaakt naar een Tramper traysealer van het type S-335. Nog geen 4 weken later volgde de opdracht voor een tweede lijn, die binnenkort wordt geleverd. De verpakkingslijn bestaat uit een Tramper trayontnester en een Tramper traysealer.

Als verdere automatisering hierop heeft Allgro geïnvesteerd in twee lineaire wegers van respectievelijk Laurijsen Weegautomaten en Multipond. De complete lijn wordt gebruikt voor het vullen en sealen van rauwkostproducten onder MAP conditie. Belangrijke beslissingscriteria waren volgens eigenaar/directeur Paul de Meyer de uiterst eenvoudige bediening van de machine.

“Voor Allgro is het erg belangrijk dat er snel en eenvoudig geschakeld kan worden tussen verschillende producten die wij verpakken. Dat wordt met deze lijn mogelijk gemaakt door de lichtgewicht matrijzen die onze productiemedewerkers handmatig kunnen uitwisselen. Ook is het van belang dat de machine een goede toegankelijkheid biedt, van goede kwaliteit is en een output heeft van 15 cycli per minuut. Deze eigenschappen hebben zij perfect weten te verwerken in deze kleine, robuuste trayseallijn. De machine draait naar onze volle tevredenheid, wat ook tot uiting komt in onze investering in een 2e Tramper trayseallijn.”

Allgro is een jong en dynamisch familiebedrijf uit het Belgische Sint-Lievens-Houtem. Het bedrijf combineert een groothandel in groenten, fruit en aardappelen met een groenten versnijderij. Allgro biedt haar klanten een uitgebreid gamma aan rauwkostproducten, salades, soepgroenten, stoofgroenten en groentenmixen.

Kijk voor meer informatie op www.trampertechnology.nl.

Bron: PackOnline februari 2015

Deel
Vorige
JW-A10S_website
Nieuws

LWA neemt voor de 11e keer deel aan de Empack Den Bosch

Volgende
tramper-allgro_website
Nieuws

ALLGRO KIEST VOOR EENVOUD