Zusters Trappistinnen vervangen oude Atoma door tabletop van LWA

De zusters Trappistinnen van Priorij Onze-Lieve-Vrouw van Klaarland hebben hun 40 jaar oude Atoma lineaire weegautomaat vervangen door een nieuwe Combimat TableTop van Laurijsen WeegAutomaten (LWA).

Bij Priorij Onze-Lieve-Vrouw van Klaarland wordt de TableTop gebruikt om 160 gram biergisttabletjes af te wegen. “Deze zuivere trappistenbiergist uit de trappistenbrouwerij van Chimay wordt door een gespecialiseerd bedrijf gedroogd en tot tabletten verwerkt. De zusters Trappistinnen van Klaarland verpakken deze tabletten met zorg en aandacht in kleine doosjes en verspreiden ze over tal van verkooppunten in België, Nederland en Frankrijk”, legt John Laurijsen van Laurijsen WeegAutomaten (LWA) uit Dongen uit.

Laurijsen WeegAutomaten (LWA) is met meer dan 25 jaar ervaring een bekende en uiterst ervaren partner op het gebied van wegen van met name levensmiddelen. In samenspraak met de klant wordt altijd naar de beste oplossing gezocht en door de eigen metaalwerkplaats is LWA uiterst flexibel om de wegers dusdanig aan te passen zodat deze optimaal geschikt zijn voor de betreffende toepassing. Met name voor breukgevoelige producten en bulktoepassingen heeft LWA een volledige reeks wegers ontwikkeld.

Bron: PackOnline november 2015

Deel
Vorige
lwa-zusters
Nieuws

ZUSTERS WEGEN BIERGIST AF MET COMBIMAT WEGER

Volgende
NewWeigh_mini_klein_voor_website
Nieuws

NAUWKEURIG WEGEN BIJ EEN MINIMAAL GEWICHT?