LWA SHOWT WEEGOPLOSSINGEN OP FACHPACK

Op de Fachpack showt LWA een greep uit haar uitgebreide range aan weegmachines, waaronder de NewWeigh E43A. De NewWeigh lineaire wegers worden compleet in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat elke lineaire weger klantspecifiek wordt aangepast. Hierdoor worden de optimale output en nauwkeurigheid behaald met een lineaire weger. De lange Newweigh lineaire weger, zoals de E43A, is een hoogwaardige weegautomaat voor het wegen van producten die vanwege hun stuksgewicht, afmetingen en/of producteigenschappen moeilijker door de trilgoten kunnen worden getransporteerd.

Op de stand van LWA (nummer 126 in hal 1) is ook de Combimat TableTop te aanschouwen. De Combimat TableTop is een uiterst compacte 1-kops weger en zeer aantrekkelijk geprijsd. Voorzien van een volledig programmeerbare besturing met touchscreen en opslag van 90 programma’s, maakt deze weger uiterst flexibel en zeer snel reinig- en omstelbaar. Hij kan als stand-alone unit gebruikt worden voor handafvulling, maar ook aangesloten worden op een verpakkingsmachine.

Daarnaast is ook een 10-kops multihead weegmachine te bekijken. De Combimat machines hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen, mede door de volledige service die vanuit Dongen gegeven wordt. Door de 0,5 liter weegbakjes is deze mini-weger uitermate geschikt voor het afwegen van kleine gewichten, waarbij te denken valt aan bijvoorbeeld 5 gram thee of 10 gram croutons.

Bron: PackOnline september 2016

Deel
Vorige
TTC
Nieuws

LAURIJSEN WEEGAUTOMATEN NEEMT VOOR TWEEDE KEER DEEL AAN FACHPACK

Volgende
LWA_weger
Nieuws

COMPACT EN NAUWKEURIG WEGEN