LAURIJSEN WEEGAUTOMATEN NEEMT VOOR TWEEDE KEER DEEL AAN FACHPACK

Laurijsen Weegautomaten (LWA) uit Dongen nam vorige week voor de tweede keer deel aan de vakbeurs Fachpack in het Duitse Neurenberg. Op Fachpack showde LWA een greep uit haar uitgebreide range aan wegers, waaronder de NewWeigh E43A.

“De NewWeigh lineaire wegers worden compleet in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat elke lineaire weger klantspecifiek wordt aangepast. Hierdoor worden de optimale output en nauwkeurigheid behaald met een lineaire weger. De lange Newweigh lineaire weger, zoals de E43A, is een hoogwaardige weegautomaat voor het wegen van producten die vanwege hun stuksgewicht, afmetingen en/of producteigenschappen moeilijker door de trilgoten kunnen worden getransporteerd”, legt John Laurijsen van LWA uit.

Op de stand van LWA was is ook de Combimat TableTop te aanschouwen. John Laurijsen: “De Combimat TableTop is een uiterst compacte 1-kops weger en zeer aantrekkelijk geprijsd. Voorzien van een volledig programmeerbare besturing met touchscreen en opslag van 90 programma’s, maakt deze weger uiterst flexibel en zeer snel reinig- en omstelbaar. Hij kan als stand-alone unit gebruikt worden voor handafvulling, maar ook aangesloten worden op een verpakkingsmachine.”

Daarnaast was ook een Combimat 10-kops multihead weger te bekijken. “De Combimat machines hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen. Dit komt mede door de volledige service die vanuit Dongen wordt gegeven”, benadrukt John Laurijsen.

Bron: PackOnline oktober 2016

Deel
Vorige
lwa-fachpack-1
Nieuws

LWA biedt passende weegoplossingen voor de food-industrie

Volgende
JW-A10S_website
Nieuws

LWA SHOWT WEEGOPLOSSINGEN OP FACHPACK