LWA SHOWT UITGEBREIDE RANGE WEEGAUTOMATEN OP EMPACK

Op de Empack showt LWA een greep uit haar uitgebreide range aan weegautomaten, waaronder de NewWeigh E43A (foto). Deze ‘lange’ lineaire weger is ontworpen voor het afwegen van producten die vanwege hun stuksgewicht, afmetingen en/of producteigenschappen moeilijker door de trilgoten kunnen worden getransporteerd.

Op de stand van LWA is ook de Combimat TableTop te aanschouwen. De Combimat TableTop is een uiterst compacte 1-kops weger en zeer aantrekkelijk geprijsd. Voorzien van een volledig programmeerbare besturing met touchscreen en opslag van 90 programma’s, maakt deze weger uiterst flexibel en zeer snel reinig- en omstelbaar. Hij kan als stand-alone unit gebruikt worden voor handafvulling, maar ook aangesloten worden op een verpakkingsmachine.

Daarnaast is ook een Combimat 10-kops multihead weger te bekijken. De Combimat machines hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen, mede door de volledige service die vanuit Dongen gegeven wordt. Door de weegbakjes met een inhoud van 0,5 liter is deze weger uitermate geschikt voor het afwegen van kleine gewichten, waarbij te denken valt aan bijvoorbeeld 5 gram thee en 10 gram croutons.

Ook zal de NewWeigh FreeFlow weger zijn opwachting maken. De NewWeigh FreeFlow wegers zijn speciaal ontwikkeld voor vrijstromende goederen. Doordat er geen trilgoten worden gebruikt, is er zeer weinig stofontwikkeling en is de ‘footprint’ uitermate klein.

Bron: PackOnline maart 2016

lwa fachpack 1
Deel
Vorige
lwa-ranobo-1
Nieuws

LWA LEVERT VIJF WEGERS IN VIJF JAAR TIJD AAN RANOBO

Volgende
lwa-zusters
Nieuws

ZUSTERS WEGEN BIERGIST AF MET COMBIMAT WEGER