LWA LEVERT VIJF WEGERS IN VIJF JAAR TIJD AAN RANOBO

De relatie tussen Ranobo uit het Belgische Turnhout en Laurijsen Weegautomaten (LWA) uit het Noord-Brabantse Dongen ontstond vijftien jaar geleden met de levering van een gebruikte 2-kops lineaire weger van het merk Atoma. De afgelopen jaren ging het hard, want in de voorbije vijf jaar leverde LWA maar liefst vijf nieuwe wegers aan Ranobo. “Het gaat goed in de noten”, concludeert Gilles Jeuris, samen met Jef Peeters eigenaar van het notenbedrijf, tevreden.

Ranobo is wat John Laurijsen, directeur en eigenaar van LWA, een ‘trouwe klant’ noemt. Vijftien jaar geleden kocht Jef Peeters in Dongen zijn eerste gebruikte weger en vandaag de dag staan er bij Ranobo in Turnhout drie lineaire wegers van het merk NewWeigh en twee multihead wegers van Combimat, alle vijf geleverd door LWA. Gilles Jeuris: “We hebben passie voor noten en zetten constant in op klantgerichte trends, kwaliteit en service. Flexibiliteit en service zijn voor ons erg belangrijk en gelukkig kunnen we daarvoor altijd vertrouwen op LWA.”

Ranobo startte in 1994 immers als onderdeel van een delicatessenzaak met eigen notenbar, maar inmiddels heeft het bedrijf zowel voor retail als voor horeca en industrie het grootste assortiment op de Belgische markt. “Vroeger werden de noten, zuidvruchten en rijstcrackers nog handmatig afgevuld, maar nu gaat het om veel grotere volumes en verwerken en verpakken we ze daarom in onze eigen gecertificeerde productieruimten”, licht Gilles Jeuris toe.

lwa ranobo 2Hoewel Ranobo de afgelopen jaren flink is gegroeid, behoudt het bedrijf volgens Gilles Jeuris wel dat typische familiale karakter. Gilles Jeuris: “We produceren met echte mensen voor echte mensen. Met de beide voeten op de grond, ‘no-nonsense’ en altijd kwaliteit als rode draad werken we aan een echte duurzame relatie met onze klanten. Kwaliteit, creativiteit en duurzame rendabiliteit staan bij ons centraal.”

En datzelfde kan gezegd worden over LWA, dat met meer dan 25 jaar ervaring een bekende en uiterst ervaren partner is op het gebied van wegen van met name levensmiddelen. In samenspraak met de klant wordt altijd naar de beste oplossing gezocht en door de eigen metaalwerkplaats is LWA uiterst flexibel om de wegers dusdanig aan te passen zodat deze optimaal geschikt zijn voor de betreffende toepassing. Met name voor breukgevoelige producten en bulktoepassingen heeft LWA een volledige reeks wegers ontwikkeld.

Bron: PackOnline juni 2016

Deel
Vorige
LWA_weger
Nieuws

COMPACT EN NAUWKEURIG WEGEN

Volgende
lwa-fachpack-1
Nieuws

LWA SHOWT UITGEBREIDE RANGE WEEGAUTOMATEN OP EMPACK