Laurijsen WeegAutomaten showt greep uit uitgebreide rang

Op Empack showt Laurijsen Weegautomaten (LWA) een greep uit haar uitgebreide range aan weegmachines, waaronder de NewWeigh FreeFlow. De NewWeigh FreeFlow wegers zijn speciaal ontwikkeld voor vrijstromende goederen. Doordat er geen trilgoten worden gebruikt, is er zeer weinig stofontwikkeling en is de footprint uitermate klein.

Ook de E104A weegautomaat van Newweigh is te zien op Empack. De E104A is speciaal geschikt voor het afwegen van zeer fijne producten met een laag doelgewicht en een uiterst hoge nauwkeurigheid. Met het 80 cc weegbakje kunnen zelfs gewichten van 0,5 gram behaald worden en de loadcell met een uitlezing van 0,02 gram bent u verzekerd van een minimale product give-away.

Op de stand van LWA is ook de TableTop te aanschouwen. De TableTop is een uiterst compacte 1-kops weger. Voorzien van een volledig programmeerbare besturing met touchscreen en opslag van 90 programma’s, maakt deze weger uiterst flexibel en zeer snel reinig- en omstelbaar. Hij kan als standalone unit gebruikt worden voor handafvulling, maar ook aangesloten worden op een verpakkingsmachine.

Daarnaast is ook een 10-kops XS multihead weegmachine te bekijken. De Combimat machines hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen, mede door de volledige service die vanuit Dongen gegeven wordt. De Combimat multihead wegers kenmerken zich door een hoge snelheid, nauwkeurigheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast maken de vele variaties in uitvoeringen de multihead inzetbaar voor een grote keur aan verschillende producten en gewichten.

Deel
Vorige
lwa-klassenoten-xl
Nieuws

Klasse noten kiest voor kwaliteit van Laurijsen WeegAutomaten

Volgende
Open dag Laurijsen WeegAutomaten 2018
Nieuws

LWA organiseert open dag voor familie en vrienden