Klasse noten kiest voor kwaliteit van Laurijsen WeegAutomaten

Het verhaal van Klasse Noten begon met het produceren van zogenaamd knabbelspek en vervolgens verpakken van nootjes in een garagebox. Vandaag de dag worden in de moderne locatie van Klasse Noten in Goes allerlei verse noten handgebakken, zorgvuldig gemengd en verpakt voor het topsegment van de markt en heeft het in totaal vijf wegers van Laurijsen Weegautomaten (LWA) uit Dongen in gebruik. “Wij kiezen voor de beste kwaliteit, zoals van ons Zeeuwen mag worden verwacht”, vertelt Cor Zwemer van Klasse Noten.

Klasse Noten bakt sinds 1993 verse nootjes en heeft als missie om foodliefhebbers te inspireren in het toepassen van noten in de dagelijkse maaltijden. Cor Zwemer: “Het begon allemaal met het leveren aan kleine supermarkten en vakantiewinkels. Inmiddels richten wij ons op het leveren van hoge kwaliteit noten voor het topsegment van de markt. De kwaliteit die we nu leveren, was in de begintijd uitsluitend verkrijgbaar bij speciaalzaken of op de markt. Vers verpakte nootjes zijn nu een vast schaponderdeel in de supermarkt geworden.”

Daarom wordt er in Goes voor het afwegen en verpakken van de verse noten, maar ook van bessen, pitten en zaden, gebruik gemaakt van een modern en omvangrijk machinepark. Dit omvat onder andere een 8-kops en twee 10-kops Combimat multihead wegers, een 2-kops Atoma lineaire weger en sinds kort ook een 2-kops NewWeigh lineaire weger van LWA. “Wij werken als sinds de begintijd samen met LWA. Service is niet alleen voor onze klanten maar ook voor ons van groot belang. Daarom kiezen wij uitsluitend voor wegers van LWA”, vertelt Cor Zwemer.

Door het specialiseren op wegen is er bij LWA namelijk een grote kennis vergaard door de jaren heen. John Laurijsen: “Met meer dan duizend gerealiseerde projecten in zeer uiteenlopende toepassingen hebben wij een grote ervaring verzameld over wat goed afgewogen kan worden, maar vooral ook wat juist niet. In samenspraak met de klant zoeken wij altijd naar de beste oplossing en door onze eigen metaalwerkplaats zijn wij uiterst flexibel om de wegers dusdanig aan te passen zodat deze optimaal geschikt zijn voor de betreffende toepassing.”

Deel
Vorige
lwa-fachpack-collage
Nieuws

LWA show uitgebreide range op FachPack

Volgende
lwa-fachpack-2015
Nieuws

Laurijsen WeegAutomaten showt greep uit uitgebreide rang