LWA show uitgebreide range op FachPack

Op de FachPack showt Laurijsen Weegautomaten (LWA) een greep uit haar uitgebreide range aan weegmachines, waaronder de NewWeigh E13A. De NewWeigh lineaire weger met één trilgoot tussen bunker en weegbak is speciaal geschikt voor fijnkorrelige producten. Door deze korte variant ontstaat minder stofontwikkeling en minder ontmenging van bijvoorbeeld thee, muesli en zaadmixen. Daarnaast neemt hij door zijn compacte footprint weinig ruimte in beslag in uw productieruimte.

Ook de E104A weegautomaat van Newweigh is te zien op de FachPack. De E104A is speciaal geschikt voor het afwegen van zeer fijne producten met een laag doelgewicht en een uiterst hoge nauwkeurigheid. Met het 80 cc weegbakje kunnen zelfs gewichten van 0,5 gram behaald worden en de loadcell met een uitlezing van 0,02 gram bent u verzekerd van een minimale product give-away.

Op de stand van LWA is ook de Combimat TableTop te aanschouwen. De TTC is een uiterst compacte 1-kops weger. Voorzien van een volledig programmeerbare besturing met touch screen en opslag van 90 programma’s, maakt deze weger uiterst flexibel en zeer snel reinig- en omstelbaar. Hij kan als stand-alone unit gebruikt worden voor handafvulling, maar ook aangesloten worden op een verpakkingsmachine.

Daarnaast is ook een 10-kops XS multihead weegmachine te bekijken. De Combimat machines hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen, mede door de volledige service die vanuit Dongen gegeven wordt. De Combimat multihead wegers kenmerken zich door een hoge snelheid, nauwkeurigheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast maken de vele variaties in uitvoeringen de multihead inzetbaar voor een grote keur aan verschillende producten en gewichten.

Deel
Vorige
Nemesis-S-Checkweger
Nieuws

LWA vult assortiment aan met checkwegers

Volgende
lwa-klassenoten-xl
Nieuws

Klasse noten kiest voor kwaliteit van Laurijsen WeegAutomaten