LAURIJSEN WEEGAUTOMATEN SPONSOR AUTOPAKKERS RALLY

De komende editie van de Autopakkers Rally heeft er met Laurijsen Weegautomaten een nieuwe sponsor bij. De anders sponsor is easyFairs, organisator van Empack. John Laurijsen is zelf een liefhebber van klassieke auto’s en hij zal ook meedoen aan de rally. VerpakkingsManagement interviewde hem in 2011 over zijn passie.

Weegspecialist Laurijsen Weegautomaten in Dongen toont dit jaar op Empack de kleinste telg uit haar NewWeigh-reeks, de E104A. Deze weger is geschikt voor het uiterst nauwkeurig afwegen van kleine gewichten vanaf zelfs 0,5 gram. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan zaden, oploskoffie en andere droge, fijnkorrelige producten.

Naast producent van haar NewWeigh lineaire wegers, levert LWA ook Chinese multihead wegers. Inmiddels hebben deze wegers in korte tijd door een goede prijs-kwaliteit verhouding én de lokale ondersteuning vanuit Dongen hun plaats gevonden in de markt, waar ze onder het merk Combimat verkocht worden. Op de Empack toont LWA dan ook de CM-B10, de 10-kops multihead weger uit de Combimat range. Typisch geschikt voor snelheden tot 70 porties per minuut en voor hogere capaciteiten is er ook een 14-kops uitvoering beschikbaar. Een grote variëteit aan producten is mogelijk op deze wegers: van popcorn, nootjes, koekjes tot cherrytomaten, gehaktballen, tutti-frutti, IQF kipnuggets en zelfs ijzerwaren worden afgewogen op deze wegers.

Bron: Verpakkingsmanagement maart 2013

Deel
Vorige
0019_website
Nieuws

LWA: UITERST ERVAREN PARTNER OP HET GEBIED VAN WEGEN

Volgende
DSC03686_website
Nieuws

LWA NEEMT EIGEN TRAILER IN GEBRUIK