LWA: UITERST ERVAREN PARTNER OP HET GEBIED VAN WEGEN

Laurijsen Weegautomaten Dongen (LWA) is met meer dan twintig jaar ervaring een bekende en uiterst ervaren partner op het gebied van wegen van met name levensmiddelen. In samenspraak met de klant wordt altijd naar de beste oplossing gezocht en door de eigen metaalwerkplaats is LWA uiterst flexibel om de wegers dusdanig aan te passen zodat deze optimaal geschikt zijn voor de betreffende toepassing.

Op de Empack in Den Bosch toont LWA haar Combimat CM-B10 multihead weger. Typisch geschikt voor snelheden tot 60 porties per minuut en voor hogere capaciteiten is er ook een 14-kops uitvoering beschikbaar. Een grote variëteit aan producten is mogelijk op deze wegers.

Met name voor breukgevoelige producten en bulktoepassingen heeft LWA een volledige reeks lineaire wegers ontwikkeld. NewWeigh kenmerkt zich door de volledige RVS bouw, programmeerbare besturing middels touch-screen en heeft de MID-toelating, waardoor deze geijkt kan worden voor afvullen onder minimum gewicht. Speciaal voor het afwegen van hele kleine gewichten heeft LWA de NewWeigh E104A ontwikkeld. Dit is een uiterst nauwkeurige 1-kops lineaire weger met een weegbereik van 0,5 tot 50 gram en een maximaal volume van 50 cc. Tevens toont LWA een 1-kops NewWeigh type E43A welke 2,5 en 5 kg koekjes gaat afwegen.

Empack Den Bosch 2013 – Stand C108

Kijk voor meer informatie op www.lwa.nl of stuur een e-mail naar sales@lwa.nl.

Bron: PackOnline maart 2013

Deel
Vorige
JW-A10S_website
Nieuws

TOGETHER, WE INNOVATE BETTER

Volgende
SONY DSC
Nieuws

LAURIJSEN WEEGAUTOMATEN SPONSOR AUTOPAKKERS RALLY