LWA SHOWT GREEP UIT UITGEBREIDE RANGE WEEGMACHINES

NEWWEIGH E43A WEEGMACHINE

Op de Empack showt LWA een greep uit haar uitgebreide range aan weegmachines, waaronder de NewWeigh E43A. Deze volledig RVS weegmachine is een echte allrounder en inzetbaar voor zowel droge toepassingen (o.a. snoep, koek, nootjes) als de natte en diepvriesindustrie (o.a. groenten, vlees, vis). Met een uitgebreid scala aan opties wordt deze weegmachine volledig op klantenspecificatie gebouwd.

 

TABLETOP WEEGMACHINE

Op de stand van LWA is ook de TableTop weegmachine te aanschouwen. De TT is een uiterst compacte 1-kops weger en zeer aantrekkelijk geprijsd. Voorzien van een volledig programmeerbare besturing met touchscreen en opslag van 90 programma’s, maakt deze weger uiterst flexibel en zeer snel reinig- en omstelbaar. Hij kan als stand alone unit gebruikt worden voor handafvulling, maar ook aangesloten worden op een verpakkingsmachine.

 

COMBIMAT WEEGMACHINE

Ook het merk Combimat is vertegenwoordigd op de stand van LWA met een 10 kops-multihead mini weegmachine. De Combimat weegmachines hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen, mede door de volledige service die vanuit Dongen gegeven wordt. Door de 0,5l weegbakjes is deze weger uitermate geschikt voor het afwegen van kleine gewichten, waarbij te denken valt aan bv. 5 gram thee en 10 gram croutons.

Empack Den Bosch 2015 – Stand G308

Bron: PackOnline april 2015

Deel
Vorige
lwa-blommers-1_website
Nieuws

GEBROEDERS BLOMMERS WEGEN ZELF-GEBRANDE KOFFIE AF OP COMPACTE COMBIMAT WEGER VAN LWA

Volgende
JW-AX1-2-1_website
Nieuws

COMBIMAT TTC WEEGAUTOMAAT