GEBROEDERS BLOMMERS WEGEN ZELF-GEBRANDE KOFFIE AF OP COMPACTE COMBIMAT WEGER VAN LWA

De Combimat TTC weger van Laurijsen Weegautomaten (LWA) uit Dongen is speciaal ontwikkeld als instapmodel voor de eerste stap in het automatiseren van het verpakkingsproces. Door de compactheid is hij gemakkelijk te plaatsen in iedere productieruimte en zeer snel te reinigen bij productwissels. Daarom kozen ook de gebroeders Blommers van Blommers Coffee Roasters in Nijmegen voor deze weger van LWA.

ZEER SNEL TE REINIGEN

De Combimat TTC weger is met name geschikt voor droge, fijnkorrelige producten die zich gemakkelijk laten transporteren middels de trilgoot. Naast koffie valt hierbij te denken aan thee, maïs, rijst, zaden, granen, voeders, granulaten en korrels. “De Combimat TTC is volledig uitgevoerd in RVS 304. De bunker en weegbak zijn gemakkelijk uitneembaar zodat er zeer snel gereinigd kan worden en zo min mogelijk productietijd verloren gaat. Ook is de weegautomaat zeer eenvoudig te besturen”, licht John Laurijsen van LWA toe.

BLOMMERS COFFEE ROASTERS

Blommers Coffee Roasters is opgericht door de broers Robert en Berend Blommers. Zij zijn geïnspireerd door familie en vrienden in Mexico die al generaties lang koffie produceren in het koffiegebied van Chiapas. “Hier zijn de ideeën ontstaan voor het oprichten van een koffiebranderij. Onze importeurs kopen de koffie rechtstreeks bij onze familie. Onze relatie met inkopers en producenten zijn zeer plezierig. De nadruk ligt op Specialty en Organic koffie. Wij leggen de maatstaf heel hoog en hebben een duidelijk doel voor ogen. Superieure kwaliteit koffie inkopen, branden en deze leveren aan afnemers die deze kwaliteit adoreren”, vertellen Robert en Berend Blommers enthousiast.

LAURIJSEN WEEGAUTOMATEN (LWA)

Laurijsen Weegautomaten (LWA) is met meer dan 25 jaar ervaring een bekende en uiterst ervaren partner op het gebied van wegen van met name levensmiddelen. In samenspraak met de klant wordt altijd naar de beste oplossing gezocht en door de eigen metaalwerkplaats is LWA uiterst flexibel om de wegers dusdanig aan te passen zodat deze optimaal geschikt zijn voor de betreffende toepassing. Met name voor breukgevoelige producten en bulktoepassingen heeft LWA een volledige reeks wegers ontwikkeld.

Deel
Vorige
lwa-suikerunie-1_website
Nieuws

SUIKER UNIE VERDIENT NIEUWE WEGER VAN LWA IN NEGEN MAANDEN TERUG

Volgende
JW-AX1-2-1_website
Nieuws

LWA SHOWT GREEP UIT UITGEBREIDE RANGE WEEGMACHINES