LWA stelt lineaire en multihead wegers voor zeer breed toepassingsscala tentoon

De wegers van Laurijsen Weegautomaten Dongen (LWA) hebben zich reeds jaren bewezen in een zeer breed toepassingsscala. Op de Empack in Den Bosch toont LWA naast de 10-kops Combimat multihead weger en de zeer compacte NewWeigh ook de 1-kops variant van de vorig jaar ontwikkelde E24C 3-kops bulkweger.

Een van de typische toepassingen waar een lineaire weger ingezet wordt, is voor het afvullen van bulkverpakkingen. Daarvoor heeft LWA vorig jaar de E24C 3-kops bulkweger ontwikkeld en deze draait inmiddels in 3 vestigingen van één van Europees meest vooraanstaande producenten van IQF diepvriesgroenten. Op de Empack toont LWA de 1-kops variant van deze weger, met een weegbereik tot 25 kg en een weegbak volume van 65 liter.

Daarnaast toont LWA op haar stand C1011 de 10-kops Combimat multiheadweger, welke geschikt is voor een grote diversiteit aan producten met gewichten tot 1kg. Tot slot zal ook de zeer compacte NewWeigh TT tentoongesteld worden, deze 1-kops weger is uitermate geschikt voor korte runs met semi-automatische afvulling.

Empack Den Bosch 2012 – Stand C1011

Kijk voor meer informatie op www.lwa.nl of stuur een e-mail naar .

Bron: PackOnline april 2012

Deel
Vorige
lwa-akzo-1_website
Nieuws

LAURIJSEN WEEGAUTOMATEN (LWA) LEVERT TWEEHONDERDSTE NEWWEIGH LINEAIRE WEGER AAN AKZO NOBEL

Volgende
lwa-d24-a_website
Nieuws

BULKWEGER MET ÉÉN KOP