Patisserie Heesen kiest trouw voor flexibiliteit Laurijsen WeegAutomaten

De bakhobby van Jack Heesen leidde in 1972 tot een eigen bedrijf. Ambachtelijkheid zit dan ook al vanaf het eerste moment ingebakken bij Patisserie Heesen in Brunssum. “Respect voor het ambacht is gebleven, maar het productieproces daarentegen modern, efficiënt, flexibel en passend in deze tijd van innovatie. Zo besparen we met onze nieuwe dozenlijn met bulkweger van LWA drie arbeidskrachten”, legt zoon en opvolger Hans Heesen uit.

 

Patisserie Heesen dankt zijn gestage groei aan de hoge mate van flexibiliteit waarmee binnen het bedrijf wordt gewerkt. Ondanks de grote productiecapaciteit is de logistiek zo afgestemd dat alert en flexibel op de vraag van de afnemers kan worden ingespeeld. En het is nu juist die flexibiliteit waarom Patisserie Heesen trouw kiest voor LWA, met meer dan 25 jaar ervaring een bekende en uiterst ervaren partner op het gebied van wegen van met name levensmiddelen.

 

Zo ook bij de aanschaf van een Atoma bulkweger met nieuwe besturing voor haar nieuwe dozenlijn, waardoor Patisserie Heesen inmiddels beschikt over een viertal wegers van LWA: een 2-kops Atoma lineaire weger, een 3-kops Atoma lineaire weger voor het verpakken van drie verschillende koekjes in één verpakking, een breed inzetbare 14-kops Combimat multihead weger en sinds kort dus ook een Atoma bulkweger voor het afwegen van 2,5 kilogram koekjes in grote dozen.

 

Hans Heesen: “We kochten in mei op de Interpack een dozenopzetter en hadden hiervoor snel een weger nodig. Flexibiliteit is de kracht van LWA, want we konden onze complete dozenlijn in juni al in gebruik nemen. Dat is onze redding geweest, want de laatste maanden van het jaar zijn in verband met kerst voor ons het hoogseizoen.” Patisserie Heesen belevert grootwinkelbedrijven in binnen- en buitenland met een grote variëteit in smaakvolle producten uit eigen bakkerij, waaronder roomboterkoekjes, schuimpjes, speculaas en kerstkransjes. De producten van Patisserie Heesen vinden dan ook moeiteloos hun weg naar het winkelschap.

 

“Ieder product kent zijn eigen geheime succesrecept en krijgt bovendien alle aandacht tijdens het totale productie- en verpakkingsproces. Van het bereiden van het recept tot en met het verpakken per stuk of in voordeelzakken. Onze producten smaken dan ook naar meer”, vertelt Hans Heesen trots. “Wij zijn een flexibel en innovatief bedrijf. Ons specialisme is inspelen op de vraag van de klant. Heeft u een concept bedacht dat nog niet bestaat, dan zijn wij de ideale partner om dit samen met u op te starten!”

 

Bron: PackOnline mei 2018

Deel
Vorige
lwa-bcs-1-630x420
Nieuws

LWA levert maatwerk voor afwegen verse soepen BCS

Volgende
lwa-avoort-1
Nieuws

LWA vervangt oude Atoma Lineaire weger bij Piet van der Avoort