LAURIJSEN WEEGAUTOMATEN OP MACROPAK MET NIEUWE BANDWEGER

LWA presenteert de nieuwe bandweger. Door het gebruik van een transportband i.p.v. een trilgoot kan het product sneller in de weegbak getransporteerd worden, waarmee een hogere output wordt gerealiseerd. Bij bulktoepassingen (bv. 10 kilo nootjes of 15 kg rozijnen) wordt een grote winst geboekt. Door het hygiënische design kan de gehele machine snel gereinigd worden, waardoor het verlies aan productietijd minimaal is.

Op de stand is ook de NewWeigh TableTop te aanschouwen. De TT is een uiterst compacte 1-kops weger en zeer aantrekkelijk geprijsd. Voorzien van een volledig programmeerbare besturing met touchscreen maakt deze weger uiterst flexibel en zeer snel reinig- en omstelbaar. Hij kan als stand-alone unit gebruikt worden voor handafvulling, maar ook aangesloten worden op een verpakkingsmachine.

Het merk Combimat is ook vertegenwoordigd met een 10 kops-multihead mini weegmachine. Door de 0,5l weegbakjes is deze weger geschikt voor het afwegen van kleine gewichten (bv. 5 gram thee en 10 gram croutons).

Meer informatie?

Bron: Verpakkingsprofs september 2014

Deel
Vorige
lwa-macropak-3_website
Nieuws

TEVREDEN PERFETTI VAN MELLE SCHAFT BIJ LWA EXTRA MULTIHEAD WEGERS AAN

Volgende
lwa-milpak-1_website
Nieuws

MILPAK KIEST VOOR ALLESKUNNER VAN LWA