TEVREDEN PERFETTI VAN MELLE SCHAFT BIJ LWA EXTRA MULTIHEAD WEGERS AAN

De Combimat CM-B14 (14-kops) is de perfecte multihead weger voor het afwegen van snoepjes. Daarom heeft Perfetti van Melle nu drie multihead wegers in Amerika laten plaatsen voor het afwegen van snoepjes. Perfetti van Melle USA is zelfs zo tevreden dat Perfetti van Melle nog drie extra machines besteld hebben voor hun divisie in Mexico.

“De keuze is op de Combimat’s gevallen omdat er twee ons tegen een goede prijs aangeboden werden. De keuze voor een derde is voor uniformiteit. Verder zien de wegers er goed uit en lijken aan te sluiten waar ze voor bij ons moeten dienen. Juiste prijs, kwaliteit, functionaliteit verhouding”, aldus John Boeren van Perfetti van Melle Nederland.

De Combimat 10- en 14-kops multihead wegers kenmerken zich door een hoge snelheid, nauwkeurigheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast maken de vele variaties in uitvoeringen de multihead weger inzetbaar voor een grote keur aan verschillende producten en gewichten. De meeste toepassingen zijn voor het afvullen van consumenten verpakkingen zoals zakken, potten, schalen doosjes etc. van 2 – 1000 gram. Naast de 10- en 14-kops machines zijn er nog kleinere en grotere multiheads te leveren. Ook zijn er verschillende uitvoeringen en opties daardoor zijn de machines voor bijna elk gewicht en volume geschikt.

Heeft u nu ook interesse in de Combimat multihead wegers en wilt u advies? Neem dan direct contact op met Laurijsen WeegAutomaten Dongen. Kijk voor meer informatie op www.lwa.nl.

Bron: PackOnline oktober 2014

Deel
Vorige
bandweger
Nieuws

LWA INTRODUCEERT BANDWEGER IDEAAL VOOR HET AFWEGEN VAN GROTE PORTIES

Volgende
NewWeigh_EB-14A_Bandweger_verschaald_website
Nieuws

LAURIJSEN WEEGAUTOMATEN OP MACROPAK MET NIEUWE BANDWEGER