LWA weegt minimaal gewicht met maximale nauwkeurigheid af

Laurijsen Weegautomaten (LWA) presenteert van 24 t/m 26 september op de beurs FachPack in Duitsland een greep uit haar uitgebreide range aan weegmachines, waaronder de nieuwe NewWeigh E104A.

De E104A weegautomaat van NewWeigh is speciaal geschikt voor het afwegen van zeer fijne producten met een laag doelgewicht en een uiterst hoge nauwkeurigheid. Met het 80 cc weegbakje kunnen zelfs gewichten van 0,5 gram behaald worden en met de loadcell met een uitlezing van 0,02 gram bent u verzekerd van een minimale product giveaway.

Het product wordt vanuit de voorraadbunker (met productschuif waarmee de laagdikte wordt bepaald) door een trilgoot naar de weegbak gedoseerd. De trilsterkte in twee trajecten (grof en fijn) en gewichtsinstelling geschiedt door middel van een touchscreen en kan per programma opgeslagen worden. Alle NewWeigh weegautomaten beschikken over een automatische regeling, die zich tijdens het doseerproces optimaliseert en reageert op eventuele schommelingen in de producttoevoer of -samenstelling. Daardoor wordt een bijzonder hoge en constante nauwkeurigheid behaald, tot wel 0,1%.

Alle NewWeigh machines beschikken over een volledig programmeerbare besturing door middel van een IPC met kleuren touchscreen met duidelijke teksten. Tevens kan de weger als standalone unit werken, maar kan ook op iedere automatische verpakkingsmachine worden aangesloten.

Deel
Vorige
lwa-bettinehoeve-1
Nieuws

Bettinehoeve minimaliseert give-away en verdubbelt output met LWA

Volgende
EMPACK DEN BOSCH 2019 (11)
Nieuws

LWA zoekt in samenspraak met klant altijd naar de beste oplossing