LWA zoekt in samenspraak met klant altijd naar de beste oplossing

Laurijsen Weegautomaten is met meer dan 25 jaar ervaring een bekende en uiterst ervaren partner op het gebied van wegen van met name levensmiddelen. Met name voor breukgevoelige producten en bulktoepassingen heeft LWA een volledige reeks wegers ontwikkeld.

“Met meer dan duizend gerealiseerde projecten in zeer uiteenlopende toepassingen hebben wij een grote ervaring verzameld over wat goed afgewogen kan worden, maar vooral ook wat juist niet. In samenspraak met de klant zoeken wij altijd naar de beste oplossing en door onze eigen metaalwerkplaats zijn wij uiterst flexibel om de wegers dusdanig aan te passen zodat deze optimaal geschikt zijn voor de betreffende toepassing”, vertelt John Laurijsen van LWA.

Klasse Noten
Zo worden er vandaag de dag in de moderne locatie van Klasse Noten in Goes allerlei verse noten handgebakken, zorgvuldig gemengd en verpakt voor het topsegment van de markt en heeft het in totaal vijf wegers van Laurijsen Weegautomaten (LWA) uit Dongen in gebruik.

“Wij werken als sinds de begintijd samen met LWA. Service is niet alleen voor onze klanten maar ook voor ons van groot belang. Daarom kiezen wij uitsluitend voor wegers van LWA. Wij kiezen voor de beste kwaliteit, zoals van ons Zeeuwen mag worden verwacht”, vertelt Cor Zwemer van Klasse Noten.

Snack Connection
Snack Connection, dat voor het tweede jaar op rij behoort tot de Top 250 Groeibedrijven van Nederland, levert aan veel Europese retailers en onderscheidt zich onder andere door een breed scala aan verpakkingen van 50 gram tot 20 kilogram te bieden.

Snack Connection heeft in Bergschenhoek inmiddels drie Atoma lineaire wegers en twee Combimat multihead wegers van LWA in gebruik. “De Combimat 10- en 14-kops multihead wegers kenmerken zich door een hoge snelheid, nauwkeurigheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding”, vertelt Perry van Otterloo van Snack Connection.

Madlener Packaging
Na jaren over de hele wereld te hebben gereisd om onderhoud aan verpakkingsmachines uit te voeren, besloot Diego Madlener het dichter bij huis te zoeken en onder de naam Madlener Packaging als co-packer aan de slag te gaan. Vanuit zijn achtergrond wist hij dat hij voor lineaire en multihead wegers bij LWA moest zijn.

Ruim zeventien jaar later heeft Madlener Packaging in totaal zeven verpakkingslijnen met zes Combimat multihead wegers en een Atoma lineaire weger van LWA. John Laurijsen van LWA noemt Diego Madlener dan ook een echte techneut en een – met alle respect – echte vakidioot. “Diego haalt een weger bij ons op, installeert hem zelf en belt ons vervolgens op om te vertellen dat hij sneller draait dan wij ooit zouden durven dromen – en dus ook nooit zouden garanderen”, vertelt John Laurijsen.

Deel
Vorige
EMPACK DEN BOSCH 2019 (11)
Nieuws

LWA weegt minimaal gewicht met maximale nauwkeurigheid af

Volgende
E104A - 1
Nieuws

LWA weegt fijne producten met laag doelgewicht en hoge nauwkeurigheid